? Finał akcji #MediaMarkt „Pomaganie jest cool!”
? Finał akcji #MediaMarkt „Pomaganie jest cool!” Z okazji zakończenia dobroczynnej akcji MediaMarkt, która umożliwiła klientom tej sieci przekazanie przy każdym zakupie do 10 zł dla TPD, w zamian za wykonanie prostego sportowego zadania, przedstawiciele marki, Wojciech Wieroński, Dyrektor Zarządzający ds. Finansów oraz Wioletta Batóg, Rzecznik prasowa, odwiedzili Towarzystwo Przyjaciół Dzieci w jednej z jego 300 placówek wsparcia dziennego w kraju. Wspólnie z dziećmi wykonali sportowe zadanie MedaMarkt, 10 przysiadów, a następnie przekazali symboliczny czek dla Towarzystwa Przyjaciół Dzieci, opiewający na 100 000 złotych. Środki te powędrują do oddziałów TPD w kraju, gdzie pomogą zapewnić podopiecznym warunki do nauki i zabawy w placówkach wsparcia dziennego, do których na co dzień uczęszczają. TPD wręczyło Panu Wojciechowi Odznakę Specjalną „Przyjaciel Dziecka” w uznaniu za dostrzeżenie potrzeb oraz potencjału dzieci oraz zaangażowanie MediaMarkt w tak pomysłową i społecznie pożyteczną akcję. #TPD #TowarzystwoPrzyjaciolDzieci x #MediaMarkt #NonProfit #OPP #NGO #DlaDzieci #dziecko #OgniskoTPD #pomocdzieciom #Polska
2021-10-27, 13:57
? Finał akcji #MediaMarkt „Pomaganie jest cool!”

#TPD #TowarzystwoPrzyjaciolDzieci x #MediaMarkt
#NonProfit #OPP #NGO