Kolejna część naszego jesiennego podsumowania lata 2021 – dziś trochę o letniej współpracy z Fundacja Orange. Dzięki naszemu udziałowi w tym programie, setka naszych podopiecznych mogła wziąć udział w warsztatach edukacyjnych w pracowni FabLab powered by Orange. Dzieci z Warszawy, Zamościa, Konina, Olecka, Mielca i Kluczborka uczyły się pod okiem makerów krawiectwa, projektowania i druku 3D oraz tajników lutownictwa. Dlaczego to ważne? Zobaczcie na obrazkach ? #TPD #TowarzystwoPrzyjaciółDzieci #NonProfit #OPP #NGO #Warszawa #Wola #Praga #Olecko #Mielec #Kluczbork #Konin #dziecko #dzieci #DlaDzieci #ZajęciaDlaDzieci
2021-09-30, 12:59

Dlaczego to ważne? Zobaczcie na obrazkach ?

#NonProfit #OPP #NGO
#Warszawa #Wola #Praga #Olecko #Mielec #Kluczbork #Konin