? Pomagamy, jak umiemy – akcja Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Zarząd Główny i Rossmann Polska Dźwigamy też, jak umiemy! ? W zeszłym tygodniu odebraliśmy transport 2,5 tony kosmetyków i środków higieny osobistej od #Rossmann, które otrzymaliśmy w wyniku udziału w akcji #PomagamyJakUmiemy, która polegała na tym, że to Wy, nasi Przyjaciele przekazywaliście na Towarzystwo Przyjaciół Dzieci punkty zebrane podczas zakupów w aplikacji Rossmann. Rozpakowaliśmy transport i przepakowaliśmy do paczek, które trafią w tym tygodniu do Oddziałów Regionalnych, a tam zostaną rozdzielone między najbardziej potrzebujące placówki i rodziny. Bez pomocy Centrum Rehabilitacji, Edukacji i Opieki TPD Helenów nie byłoby jednak tak lekko. Dziękujemy za pomoc w noszeniu i pakowaniu! ? #TPD #TowarzystwoPrzyjaciółDzieci #dzieci #rodzina #pomoc #święta #nonprofit #OPP #NGO #1procent
2020-12-14, 10:39

Dźwigamy też, jak umiemy! ?

#dzieci #rodzina #pomoc #święta