? 100 tabletów dla podopiecznych TPD od Fundacji Orange
? 100 tabletów dla podopiecznych TPD od Fundacji Orange Bardzo się cieszymy i jeszcze raz dziękujemy Fundacja Orange za wybór #TPD jako beneficjenta programu #PomagajmyGigabajtami oraz za współpracę ? Dla tych, którzy nie obserwują nas tak uważnie: #FundacjaOrange postanowiła pod koniec zeszłego już roku wesprzeć podopiecznych placówek wsparcia dziennego prowadzonych przez TPD tabletami do nauki i zabawy, a to wszystko dzięki zaangażowaniu klientów sieci Orange, którzy przekazywali swoje niewykorzystane gigabajty na ten cel. Wysyłka 100 tabletów miała miejsce w grudniu, a w tej chwili docierają one do naszych placówek ? #TowarzystwoPrzyjaciółDzieci #dzieci #nauka #edukacja #szkola #koronawirus #pomoc #nonprofit #OPP #NGO #1procent
2021-01-13, 09:52
? 100 tabletów dla podopiecznych TPD od Fundacji Orange