Jeszcze raz o tabletach od Fundacja Orange, ponieważ lubimy czytać tak dobrze opisujące naszą działalność teksty ? Fundacja Orange ? świetnie rozumie, czym zajmujemy się w placówkach wsparcia dziennego, zwanych u nas także Ogniskami lub Świetlicami TPD. Świetnie zrozumiała także nasze potrzeby, przekazując do placówek #TPD 100 tabletów z darmowym dostępem do internetu na 2 lata. Jeszcze raz dziękujemy za wsparcie w ostatniej edycji #PomagajmyGigabajtami, ale także za popularyzowanie misji TPD ? ? Nie znasz naszej misji? Wejdź na https://1procent.tpd.org.pl/misja-tpd/ #TowarzystwoPrzyjaciółDzieci #FundacjaOrange #OgniskoTPD #dzieci #rodzina #nauka #edukacja #wychowanie #pomoc #nonprofit #OPP #NGO #1procent ? https://biuroprasowe.orange.pl/blog/tablety-dla-swietlic
2021-01-21, 15:19

? Nie znasz naszej misji? Wejdź na https://1procent.tpd.org.pl/misja-tpd/